0411 633 115 info@myupdate.nl

Ardito soup; topper on our menu

Ik vergelijk ons werk in trainingen bouwen weleens met een restaurant. Het zijn uiteindelijk de koks die de gerechten lekker maken. Ik zie een verschil tussen de restauranthouders: zij die zelf de bedenkers en uitvoerders zijn en zij die een restaurant managen en koks inhuren.

Het verschil zit in de manier van organiseren. En ik bemerk dat ik in de, vaak niet zo grote, restaurants waar de eigenaar ook de chefkok is toch een andere sfeer aantref. Ik voel daar meer geborgenheid en meer drive om het de klant naar de zin te maken.

Het geheim van de kok
Een andere overeenkomst zie ik in de menukaart en hetgeen je voorgeschoteld krijgt. Op veel plekken staat bijvoorbeeld tomatensoep op de kaart. Maar hij smaakt nooit hetzelfde. Terwijl in basis iedere kok ongeveer dezelfde ingrediënten zal gebruiken. Het is juist het persoonlijke tintje wat de kok eraan geeft, dat kleine dingetje, waardoor ik de soep lekkerder vind. En waarschijnlijk niet alleen ik. Michelinsterren worden vergeven aan de allerbeste koks. Maar wie komt in beeld? Juist: het bedrijf, restaurant eromheen.

Onze bijzondere soep
Wij maken ook hele lekkere ‘soep’. Ons beste nieuwe gerecht van afgelopen jaar hebben we het stickertje opgeplakt van ‘ArdiTo-soep’. Inmiddels bekend onder de naam ‘myUpdate’.
Die moet je gewoon geproefd hebben. Komende jaren gaan wij werken aan onze eerste Michelinster. De eerste referenties liegen er niet om…

Etenstijd?
Mail of bel ons als je ook wilt komen proeven info@myupdate.nl   0411-633115