0411 633 115 info@myupdate.nl

What is in the name?

Over betekenis geven

Ik heb het altijd al belangrijk gevonden: dat mijn naam goed gezegd wordt. Geen Adrie bijvoorbeeld, een regelmatig voorkomende verspreking. En ja, met de jaren kan ik er om glimlachen als het gebeurt, zonder me miskend te voelen. Een naam krijgen we niet voor niets. Doorgaans is er goed over nagedacht door je ouders, is je naam gelinkt aan vernoemenswaardige mensen en klinkt ie op z’n minst goed in hun oren. Misschien is zelfs de hoop uitgesproken dat je als kind uitgroeit tot een volwassene die tot zijn of haar recht komt, precies zoals je bedoeld bent, passend bij de naam die je gekregen hebt. De moeite nemen om even stil te staan, aandacht te geven, aan de keuze van een naam getuigt op zichzelf al van waardering.

Naam en logo myUpdate

In de naam ‘myUpdate’ vraagt ‘my’, vanwege de groene kleur, om aandacht. Groen, de kleur van ‘je gaat goed, doorlopen maar’. Deze frisse kleur groen wordt gezien als een positieve kleur en geassocieerd met balans, harmonie, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid, groei en voorspoed. Stuk voor stuk eigenschappen waar myUpdate voor staat.

Verder is de werking van groen vaak rustgevend en ontspannend. Een prima uitgangspositie om jezelf centraal te zetten zodat je ontdekkingen kunt doen over wat bij jou past en wat je te doen staat.

IK, JIJ dus, staat namelijk centraal in onze kerntrajecten. De vraag is: Hoe wil jij gekend en genoemd worden? We hebben er 100% vertrouwen in dat ieder mens zichzelf het beste kent, bewust en onbewust. Het draait allemaal om jou en de keuzes die jij maakt. Dat vraagt om eigenaarschap. Wat ga jij verwezenlijken? Waar neem jij de verantwoordelijkheid voor?

Een persoonlijke update

Wordt niet elke computer geüpdatet om goed te blijven werken en om nieuwe dingen te kunnen? Waarom dan geen update van jezelf?! myUpdate gunt je een opfrismoment volgens de laatste mogelijkheden. Een oprecht kijkje in de spiegel om te zien hoe je ervoor staat in het leven met een doorkijkje naar jouw toekomst.  En die ‘U’, die ‘lacht’ niet voor niets: We gaan voor een stijgende lijn, nieuw perspectief voor jou, op je werk en privé. Zie myUpdate als een reset, een ijkmoment, een oplaadpunt, voorzien van het nieuwste om verder te komen.

En ja, het vraagt lef om tot learn, update & act te komen. Het liefst met zelfcompassie zodat ook jij af en toe kunt glimlachen omdat je jezelf ‘doorhebt’ en je je naam eer aan doet.

Ga voor ‘groen licht’ en informeer via info@myupdate.nl naar de mogelijkheden voor jou of voor de medewerkers van je organisatie.