logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

Samen zicht op uitzicht
bedrijven

Samen zicht op uitzicht

Kerntrajecten myUpdate werken preventief

Als HRM-manager of ondernemer heeft u oog voor het welzijn van uw medewerkers. Het bedrijf plukt graag de vruchten van een gezonde geest in een gezond lichaam. Uit ervaring weet u dat gemotiveerde, betrokken medewerkers een positieve bijdrage leveren aan de resultaten van het bedrijf, team of project. Soms loopt deze bijdrage niet volgens plan of afspraak. Uw medewerker loopt op zijn of haar tenen en dreigt te bezwijken (burn-out) onder de werkdruk. Of uw medewerker heeft onvoldoende uitdaging (bore-out) en heeft moeite om zich 100% procent in te zetten. Soms is er simpelweg behoefte aan duidelijkheid.

Open inschrijving of maatwerk

De kerntrajecten van myUpdate werken preventief als u een burn-out of een bore-out wilt voorkomen. Laat uw medewerkers niet steeds in dezelfde valkuil stappen, gun ze verhelderende (zelf)inzichten en biedt ze een beproefd stappenplan aan naar leven en werken vanuit hun kern. Uw medewerkers kunnen zich aanmelden voor een open-inschrijvingstraject. Of Ardie en Ton verzorgen een op maat gesneden kerntraject voor uw bedrijf, team of project. Aan u de keuze. Raadpleeg de agenda voor data of maak een afspraak voor een maatwerktraject.

Opbrengst kerntrajecten myUpdate

Vanzelfsprekend wilt u als HRM-manager of ondernemer weten wat de opbrengst is als u medewerkers op pad stuurt met myUpdate. Graag zetten we de resultaten van myUpdate
op een rij:

 • Verhelderende (zelf)inzichten over de toekomst van uw werknemer, uitgesplitst naar nieuwe doelstellingen, bijbehorende routes en mogelijke valkuilen.
 • Lager ziekteverzuim, aangezien medewerkers na het succesvol volgen van een myUpdate-kerntraject vol zelfvertrouwen en met nieuw elan aan de slag gaan.
 • Preventief stappenplan (om o.a. burn-out of bore-out te voorkomen)
 • Flinke kostenbesparing door minder uitval: gezonde, gemotiveerde werknemers presteren beter.
 • Imagoverbetering van uw bedrijf: door samen te werken met Ton en Ardie van myUpdate toont u aan dat u oog heeft voor uw medewerkers en graag een bijdrage levert aan hun geluk en welzijn (thuis en op de werkvloer).  
 • Ziekte- en nazorgbudget verandert in een effectief verzuimbeperkingsbudget. 
 • Een goed gevoel, omdat u oprecht een ander mens een dienst bewijst.

De toegevoegde waarde van myUpdate

Wij, Ardie en Ton, hebben dit programma zelf gebouwd. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is om myUpdate onze aanpak effectief te laten zijn. Dat is inmiddels bewezen. En verder:

 • Wij zijn zelf de trainers/coaches in de trajecten, heel authentiek en persoonlijk. Daardoor is het een heel effectief en preventief programma geworden
 • Voorkomen in plaats van genezen; daar houden wij van. Dat voorkomt ellende en onkosten waar niemand op zit te wachten 
 • Bedrijven en deelnemers kunnen met hun vragen rechtstreeks bij ons terecht. Wij hebben geen belteam
 • Onze trajcten hebben een korte doorlooptijd omdat wij weten hoe we effectief verandering in gang kunnen zetten als mensen zelf graag willen. Daar is geen jaarprogramma voor nodig
 • Wij hebben een hele goede prijs-kwaliteit verhouding omdat de organisatie slim is opgezet en een dag bij ons ook echt een dag is. Elk bedrijf met een preventiebudget zal hier blij van worden

Dit past bij onze mensen.