0411 633 115 info@myupdate.nl

Jouw persoonlijk doel vraagt om een persoonlijke oplossing!

Het (zakelijk) leven kent de nodige hobbels. Soms word je daardoor onbewust en onbedoeld een verkeerde richting in gestuurd. Dat kan vervolgens leiden tot talloze persoonlijke ongemakken en serieuze problemen. Maar hoe zorg je ervoor dat je weer beter in je vel komt te zitten? Hoe raak je opnieuw in balans? Op welke wijze kun je te hoge werkdruk wederom de baas worden? Hoe voorkom je jouw uitval door ziekteverzuim of zelfs een burn out?

Misschien ben je gemotiveerd om deel te nemen aan een cursus persoonlijke ontwikkeling of toe aan de ondersteuning van een lifestyle coach (life coach) of personal coach? Misschien is het tijd voor een training gecombineerd met coaching om persoonlijk te groeien in het kader van je werk? Of wil jij, al dan niet vergoed door jouw werkgever, een belangrijke bijdrage leveren aan jouw duurzame inzetbaarheid. Wat jouw doel ook is, de route naar de realisatie ervan ervaar je tijdens jouw deelname aan de myUpdate-kerntrajecten. Je zult daarna bewust en vol overtuiging groeien naar jouw oplossing. Leuk, leerzaam en vol voldoening. Wat is jouw persoonlijk doel?

“IK WIL IN
BALANS KOMEN.

HOE KAN
IK DAARVOOR
ZORGEN?’’

De oplossing

“IK WIL MIJ
VERDER
ONTWIKKELEN IN
MIJN FUNCTIE.

HOE?”

IK WIL MÉÉR
WERKPLEZIER
ERVAREN. WELKE
KEUZES TE
MAKEN?

De oplossing

“IK WIL MIJN
RUGZAK LEEG
KRIJGEN. WAT IS
DE OPLOSSING?”

“IK WIL RICHTING
GEVEN AAN MIJN
ZAKELIJK LEVEN.

HOE?”

’IK WIL WEER
VANUIT MIJN
HART WERKEN. WAT
KAN IK DAARTOE
DOEN?’’

‘’IK WIL ÉCHT DOEN
WAT IK WIL. HOE
LUKT ME DAT?’’

‘’IK WIL MEER
VERBINDING
CREËREN. HOE TE
HANDELEN?’’

‘’IK HEB EEN ANDER
PERSOONLIJK DOEL.

WAT TE DOEN?’’

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

Herken je het gevoel even, of zelfs al wat langer, uit koers te zijn geraakt? Of wil je juist voorkomen dat je uit koers raakt bij de realisatie van nieuwe persoonlijke of zakelijke doelstellingen? Kom dan in actie en geef je op voor één van de 4 kerntrajecten van myUpdate, die allen gebaseerd zijn op de myUpdate-methode: learn, update & act. Start op een concrete, doordachte en authentieke wijze met leven en werken vanuit je kern. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

MYUPDATE

GO

Eéndaagse kennismaking met learn, update & act, de myUpdate-methode.

BEKIJK PROGRAMMA >

MYUPDATE

HOMERUN

Hét intensieve traject om de myUpdate-methode toe te kunnen passen op jouw vraagstelling en nieuwe wegen in te slaan.

BEKIJK PROGRAMMA >

MYUPDATE

MASTER

Vervolg- en verdiepingstraject op myUpdate Homerun.

BEKIJK PROGRAMMA >

MYUPDATE

SPECIAL

Een programma specifiek afgestemd op meerdere mensen, bijvoorbeeld een team, een afdeling of een groep.

BEKIJK PROGRAMMA >

MyUpdate is uniek en onafhankelijk in haar aanpak. Er wordt gewerkt in kleine gemêleerde groepen. Het leren van én met elkaar, in de mix van de doelgroepen, is bewezen functioneel. Zeker in combinatie met de individuele coachsessies. Je kunt daarbij ontspannen inspannend jezelf zijn. Zo boek je vooruitgang op jouw manier. Veilig, met humor en respect.