0411 633 115 info@myupdate.nl

IK HEB EEN ANDER PERSOONLIJK DOEL. WAT TE DOEN?

Allemaal lopen we zo van tijd tot tijd tegen grote vraagstukken op. Dat kunnen levensvragen zijn, concrete vragen over ons functioneren of bijvoorbeeld vraagstukken die zich op de werkvloer afspelen. Daarbij sta je niet alleen. Coaching is niet zonder reden de laatste jaren sterk in opkomst, evenals cursussen en trainingen om persoonlijke doelen te realiseren.

Bij myUpdate combineren we het effect van coaching en training en weten wij dat de kracht in jouzelf zit. We helpen jou graag mee om dat zelf te ervaren. Daartoe benutten wij onze kennis en ervaring. Ook de myUpdate-methode staat ons daarbij ten dienste. En niet te vergeten de andere deelnemers, want we leren allemaal van elkaar.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Jouw doel kan te maken hebben met jouw levensplan, stressreductie, voldoening, bewustwording, zelfdiscipline, motivatie, afscheid nemen van gewoontes en nog heel veel meer. Als het doelen zijn die jou persoonlijk raken, dan is de kans groot dat één van de myUpdate-trajecten uitkomst biedt. Je kunt het op z’n minst gezegd op de proef stellen. Dat kan door jouw vraag aan ons voor te leggen of door je in te schrijven voor een Quick Update Sessie. Ben je al overtuigd en wil je er flink mee aan de slag, dan kan je je natuurlijk ook meteen inschrijven voor myUpdate Homerun.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >