0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL ÉCHT DOEN WAT IK WIL. HOE LUKT ME DAT?

Heb je een doel voor ogen maar lijkt het onmogelijk dit (langdurig) te bereiken? Heb je het gevoel dat je stilstaat ondanks dat je, misschien al jarenlang, van alles geprobeerd hebt? Iets graag wíllen is iets anders dan gemotiveerd zijn om met tegenslagen om te gaan en te blijven doen wat je echt graag wilt. Laat die motivatie nu juist cruciaal zijn om daadwerkelijk te doen wat nodig is te bereiken wat je wilt, en daar ook te blijven. Soms weet je zelfs al wat je juist wel of niet moet doen maar lukt het je niet om te blijven doen wat nodig is. Een kleine geruststelling: je bent niet de enige! Goed nieuws: het zal weliswaar tijd en energie kosten op weg naar de realisatie van je doelen, het is wél degelijk mogelijk! Het wordt een interessant en belangrijk proces waar jij uiteindelijk de vruchten van plukt!

Of het nu om zakelijke of privékeuzes gaat, de essentie zit ‘m in jouw eigen binnen- en buitenkant. Tijdens het myUpdate-traject leer jij hoe je jouw persoonlijke presentatie en jouw gedrag, overeen laat komen met wie je écht bent, passend bij je functie. Op deze manier blijf je gemotiveerd en daadwerkelijk doen wat nodig is om je doelen te bereiken.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Het myUpdate Homerun-traject is voor jouw doelstelling de beste keuze. Tijdens dit traject ga jij vanuit identiteitsvragen, en aan de hand van belangrijke keuzes, je doelen deze keer wél halen. En dat, op een manier die bij jou past en door simpelweg te zijn wie je bent!

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >