0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL IN BALANS KOMEN. WAT KAN IK DAARTOE DOEN?

Het is bepaald niet vreemd als je tegenwoordig flink én langdurig uit balans raakt. De wereld om ons heen oogt namelijk hectischer dan ooit. Er gebeurt heel veel. Er wordt van velen steeds meer in minder tijd verlangd. Daarnaast leven we in de ‘connected world’. Het lijkt erop dat we doorlopend met alles en iedereen in verbinding staan, en er steeds van je verwacht wordt dat je continu anticipeert. Het is bepaald geen eenvoudige opgave om niet mee te gaan in de hectiek waarin je jezelf dreigt te verliezen.

Herken je de bovengenoemde situatie? Stel jij je ook wel eens de vraag ‘hoe je weer in balans kunt komen?’ Het antwoord erop vind je beslist door deelname aan één of meerdere myUpdate-trajecten.

Onze trajecten zijn erop gericht om (weer) te leven en werken vanuit jouw kern. Dit betekent dat je, mede door inzicht, vooral datgene doet dat werkelijk bij jou past. Op basis van jouw persoonlijke drijfveren en ambities ben je veel beter in staat om intuïtief sturing te geven aan jouw (zakelijk) leven. Jouw pad wordt duidelijk en je bent nog beter in staat om doelen te stellen en te verwezenlijken. Dat realiseer je vanuit een innerlijke balans. En dat vormt weer de balans voor aangenaam leven en werken.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Je hebt een heel belangrijke en serieuze doelstelling voor ogen. Uit balans raken gebeurt niet van de ene op de andere dag. Herstel vraagt dan ook om een serieuze, krachtige en langer lopende aanpak. In dat geval is aanvang met het traject myUpdate Homerun, opgevolgd door het verdiepingstraject myUpdate Master aanbevelenswaardig. Natuurlijk is het aan jouzelf om na Homerun te bepalen of je het vervolg wenselijk acht.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >