0411 633 115 info@myupdate.nl

Ik wil meer verbinding creëren. Hoe te handelen?

Je hebt een persoonlijke of zakelijke bestemming voor ogen die 100% past bij jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid. Maar hoe nu verder? Hoe stem je jouw plannen daarop af? En welke bagage heb je onderweg nodig om écht energiek en zelfs gelukkig door te blijven gaan? Heel belangrijke vragen. De antwoorden vind en ervaar je tijdens jouw deelname aan één van de myUpdate-kerntrajecten. Je zult daarna bewust en vol overtuiging groeien naar jouw oplossing. Leuk, leerzaam en vol voldoening. Wat is jouw doel?

Herken je het gevoel even, of zelfs al wat langer, anders te willen handelen? Of wil je juist voorkomen dat je uit koers raakt bij de realisatie van nieuwe persoonlijke of zakelijke doelstellingen? Kom dan in actie en geef je op voor één van de 4 kerntrajecten van myUpdate, die alle gebaseerd zijn op de myUpdate-methode: learn, update & act. Start op een concrete, doordachte en authentieke wijze met leven en werken vanuit je kern.

 

Aanbevolen myUpdate-traject:

Zodra je als individu aan de slag gaat, is het myUpdate Homerun-traject de beste keuze! Dit is een intensief traject om de myUpdate-methode toe te kunnen passen op jouw vraagstellingen om een nieuwe weg in te slaan. Voor groepen adviseren wij het myUpdate special-traject. Dit is een programma dat specifiek wordt afgestemd op bijvoorbeeld teams of afdelingen.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >