0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL MÉÉR WERKPLEZIER ERVAREN. WELKE KEUZES TE MAKEN?

Werkvreugde is ongelofelijk belangrijk. Maar het is helemaal niet vanzelfsprekend dat je die ook hebt. Dat hoeft zeker niet aan jou, jouw collega’s of werkgever te liggen. Het kan gewoon zo zijn omdat de (persoonlijke) puzzel nog niet past.

Werkplezier hangt bijvoorbeeld af van jouw drijfveren en verwachtingen. Ook (het toelaten van) werkdruk kan veel invloed uitoefenen op het werkplezier. Soms kan je veel effect verwezenlijken door anders te gaan werken cq anders met het werk om te gaan. Het kan ook zijn dat je momenteel nog onvoldoende gezien wordt op je werk, wat zeker essentieel is voor werkplezier. Het is dus belangrijk om erachter te komen wat jou drijft, wat jij nodig hebt om werkplezier te ervaren, én hoe jij jouw werkomgeving kunt mobiliseren.

Je hebt helemaal gelijk als je werk maakt van werkplezier. Dat kan een persoonlijke missie worden of een gezamenlijke. Want misschien zijn er meer collega’s die ermee stoeien. Natuurlijk is ook de werkgever hierbij belanghebbende. Afhankelijk van de situatie, kun je kiezen voor een individueel of gezamenlijk traject.

 

Aanbevolen myUpdate-traject:

Ga jij persoonlijk aan de slag met jouw doelstelling, dan biedt het myUpdate Homerun-traject uitkomst. Je krijgt dan het beoogt inzicht, de antwoorden op jouw vragen én je weet wat jou te doen staat. Als jouw werkgever gezamenlijke kansen voor het team ziet, dan is myUpdate Homerun ideaal. Bij dit laatstgenoemde traject leren collega’s met en van elkaar. Het betekent een extra opbrengst die het hele team op voorsprong zet.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >