0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL RICHTING GEVEN AAN MIJN (ZAKELIJK) LEVEN. HOE?

Wie puzzelt niet af en toe met levensvragen zoals ‘wat wil ik nou met mijn leven en hoe geef ik daar sturing aan?’. Hoe mooi zou het zijn als je het antwoord op deze en andere levensvragen weet te vinden?

De antwoorden zijn heel persoonlijk en dienen dus uit jouzelf te komen. Het gaat daarbij onder andere om jouw persoonlijkheid, biologische achtergrond, vaardigheden en dromen. Ook om jouw innerlijke stem, het geloof in jezelf en het eigen vertrouwen. En ja, je kunt dat allemaal duidelijk krijgen zodat jij met overtuiging jouw koers kunt uitstippelen. Dan weet jij echt wat jou te doen staat. Het kost overigens wel wat tijd en inspanning, want je zult op sommige onderdelen ongetwijfeld wat dieper moeten graven. Je zult het zeker een boeiend, belangrijk en heel bevredigend proces vinden.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Om weer richting te kunnen geven aan jouw (zakelijk) leven, is deelname aan het myUpdate Homerun-traject een absolute aanrader. Het proces voert jou langs alle onderdelen die jou tezamen het antwoord op jouw levensvraag of -vragen geeft. Wil je al een voorproefje ervaren, dan kun je je alvast opgeven voor de kennismakingsdag myUpdate Homerun.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >