0411 633 115 info@myupdate.nl

Ik wil weer vanuit mijn hart werken. Wat kan ik daartoe doen?

Liefde voor je werk is ontzettend belangrijk. Hierdoor ervaar je meer plezier. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hier is geen specifieke reden voor en het hoeft ook niet altijd aan jezelf, je collega’s of werkgever te liggen. De kans is groot dat jouw plaatje gewoon nog niet kloppend is.

Plezier in je werk heeft bijvoorbeeld te maken met jouw behoeftes en verwachtingen. Het herkennen en aangeven van jouw grenzen is hierin een belangrijke factor. Hoe ga je met werkdruk om? Is jouw manier van werken eigenlijk wel de beste manier? Vind je dat je voldoende zichtbaar bent op je werk? Het is dus essentieel om erachter te komen wat jij nodig hebt om werkplezier te ervaren.

Het antwoord op bovengenoemde vragen ga je vinden tijdens jouw deelname aan een van de myUpdate-kerntrajecten. Op een zeer leuke en leerzame manier groei je vol overtuiging naar jouw passende oplossing. Dit kan een persoonlijke of zakelijke missie zijn. Misschien zijn er wel meerdere teamleden met dezelfde vragen? Hiervan afhankelijk kun je voor een individueel of gezamenlijk traject kiezen.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Indien je als individu aan de slag gaat, is het myUpdate Homerun-traject een absolute aanrader! Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je gaat de antwoorden op je vragen vinden en je blijft jezelf uitdagen. Zo blijf je onverminderd gemotiveerd om te doen waar je zo van houdt! Voor groepen sluit de myUpdate special nóg beter aan. Dit is een speciaal op maat gemaakt traject.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >