0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL MIJN RUGZAK LEEG KRIJGEN. WAT IS DE OPLOSSING?

Je kent dat wel; de spreekwoordelijke rugzak die we meedragen. Als die te zwaar wordt, dan dreigen we letterlijk om te vallen. De ballast kan bewust en onbewust aanwezig zijn. Soms weten we door de opgebouwde spanningen niet eens meer waar we nu eigenlijk precies mee zitten.

Om lichter door het (zakelijk) leven te kunnen, is het belangrijk om sterker in dat leven te komen staan. Het is daarbij van wezenlijk belang om weer tot jouw eigen kern te komen. Te ervaren wat jou maakt tot wie jij bent. Te doorzien wat wel en wat niet bij jou past. En te bepalen welke koers jou het beste ligt en wat jij nodig hebt om jouw doel(en) te bereiken. Dan weet je ook welk pad niet het jouwe is en welke ballast overboord moet. Je hebt weer energie en waarschijnlijk je vitaliteit verhoogd. De rugzak wordt zodoende lichter en je gaat je steeds beter voelen. Je bouwt vertrouwen op en krijgt weer zin in de toekomst.

Aanbevolen myUpdate-traject:

Ballast kwijtraken is niet alleen heel belangrijk, het vraagt ook om de juiste stappen én voldoende tijd. Het belang is groot, en natuurlijk wil je er ook echt moeite voor doen. Je weet waarschijnlijk alleen niet waar je moet beginnen en welke stappen erna volgen. Het traject myUpdate Homerun bestaat uit de stappen die helemaal bij jouw doelstelling passen. Na het gevolgde traject is een vervolg met het verdiepingstraject myUpdate Master een serieuze optie. Het helpt jou namelijk mee bij de borging van eerdere inzichten en keuzes. Uiteraard bepaal jijzelf tegen die tijd of je het vervolg wenselijk acht.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >