logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

De goede richting?
Intro

De goede richting?

3 verschillende kerntrajecten myUpdate

Heb je onderweg een andere afslag genomen, staat je interne navigatie verkeerd ingesteld of heb je geen duidelijke bestemming voor ogen? Herken je dit gevoel van zoekende of verdwaald zijn? Dan is de tijd rijp voor een herijking van je leven en werk.

Van kennismaking tot verdieping

Trek de stoute (wandel)schoenen aan en geef je op voor één van de 3 trajecten van myUpdate. Ga het avontuur met jezelf aan en start met leven en werken vanuit je kern. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

  • myUpdate Go: eendaagse kennismaking met leven en werken vanuit je kern
  • myUpdate Homerun: intensief traject om een nieuwe bestemming te bepalen en nieuwe wegen in te slaan
  • myUpdate Master: vervolg- en verdiepingstraject op myUpdate Homerun

MyUpdate is uniek en onafhankelijk in haar aanpak. Er wordt gewerkt in kleine gemeleerde groepen. Het leren van en met elkaar in de mix van de doelgroepen is heel functioneel gebleken. Je kunt ontspannen inspannend jezelf zijn om vooruitgang te boeken op jouw manier. Veilig, met humor en respect.

Ga op pad met myUpdate

Neem je deel aan één van de 3 trajecten van myUpdate? Samen met andere avonturiers ga je op pad: de hernieuwde vrijheid tegemoet. Afhankelijk van het traject dat je kiest, doorloop je diverse etappes en voer je gidsgesprekken. Je bepaalt zelf de route en de richting. Ardie en Ton zorgen als gids voor de navigatie. En ze helpen je om je bestemming duidelijk in kaart te brengen. Gaat je hart al sneller kloppen? Geef je nu op.