logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

Ik weet weer waar het écht om gaat
Master

Ik weet weer waar het écht om gaat

myUpdate logoMaster

Vervolg- en verdiepingstraject myUpdate Master

Ben je dankzij het traject myUpdate Homerun een andere weg ingeslagen? Hebben de 5 etappes en 2 gidsgesprekken je op weg geholpen om te leven en te werken vanuit je kern? Of heb je behoefte aan voortschrijdend inzicht en wil je op weg naar je eindbestemming nog een aantal stappen extra zetten? Met de inzichten en ervaringen van myUpdate Homerun in je bagage kun je deelnemen aan myUpdate Master. Dit intensieve vervolg- en verdiepingstraject bestaat uit 2 etappes en een gidsgesprek.

Etappe 1: Ik ga ervoor en ik heb ontdekt
Met enkele deelnemers aan myUpdate Homerun ga je opnieuw op pad. Onderweg sta je stil bij jouw eindbestemming én de route die je tot dusverre afgelegd hebt. Diverse oefeningen, inzichten en valkuilen uit myUpdate Homerun markeren als een soort steenmannetjes of richtingwijzers het traject. Je deinst er niet meer voor terug om confrontaties met jezelf aan te gaan. Kortom: je wandelschoenen zitten als gegoten en je zit fysiek goed in je vel om elke uitdaging aan te gaan.

Etappe 2: Ik heb ontdekt en ik doe voortaan
Je merkt dat het makkelijker wordt om te navigeren in de richting van je eindbestemming. Je hebt geleerd om op jezelf te vertrouwen als je nieuwe paden inslaat. Deze zelfkennis zorgt voor een groter zelfbewustzijn en een flinke dosis zelfvertrouwen. Je beschikt over de juiste bagage om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. Je laat je niet snel meer uit het veld slaan door de tegenslagen of verrassingen die je onderweg tegenkomt. En je herkent voortaan op afslagen of kruispunten jouw update-momenten.

Gidsgesprekken na etappe 1
Op de achtergrond lopen Ardie en Ton een deel van de route met je mee. Vanzelfsprekend kun je hen als gids raadplegen. Ze stimuleren je om 100 procent te vertrouwen op je eigen kompas. Met deze steun in de rug vervolg je je route. Op eigen houtje en op eigen benen.

Resultaat traject myUpdate Master

De 2 etappes en het gidsgesprek van het programma myUpdate Master geven nog meer concrete inzichten hoe je leeft en werkt vanuit je kern. Ook dit programma doorloop je als individu én als groep. Met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in het traject myUpdate Homerun stem je de eindbestemming nog beter af op jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid. Ook voor dit vervolg- en verdiepingstraject geldt dat Ton en Ardie je geen limiet of deadlines opleggen. Je verstaat uiteindelijk de kunst om zelfstandig te navigeren naar jouw eindbestemming.

myUpdate logo Master startdatum woensdag 20 mei 2020

Informatie en kosten

Data

  • woensdag 20 mei 2020
  • donderdag 2 juli 2020

Locatie

  • Wij geven dit traject op een rustige en sfeervolle plek gelegen in de regio Den Bosch - Eindhoven - Tilburg.

Groepsgrootte

  • De groep bestaat normaliter uit 6 tot 8 deelnemers.

Tijden

  • Elke trajectdag begint om ca. 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Jouw investering

  • Lef, tijd en motivatie om te verdieping op te zoeken met myUpdate. En € 1.595,= (excl. BTW; inclusief werkmateriaal en lunches, koffie/thee/etc.)

Algemeen

Wie zich aanmeldt als deelnemer krijgt van ons vervolgens per email een inschrijfformulier toegestuurd.

Als een editie 'vol' is met inschrijvingen is het nog wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst en wordt je meteen op de hoogte gesteld als er een plaats vrijkomt. Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de Master als je de Homerun voltooid hebt.