logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

Op weg voor de rest van je leven
myUpdate

Op weg voor de rest van je leven

De hoogste tijd om een nieuwe weg in te slaan

Zakelijk en privé ben je dagelijks onderweg. Op weg naar je volgende doel. Je haalt een nieuwe klant binnen. Je gaat twee keer in de week naar de sportschool om aan je conditie te werken. Of je organiseert een geslaagd etentje voor je beste vrienden. Je zit lekker in je vel. Het gaat je voor de wind. En je hebt een drukke, sociale agenda. Geen reden om te klagen. Toch knaagt er iets. Herkenbaar?

Lekker in je vel en tóch een onrustig gevoel?

Herken jij als young professional, medior of senior dit knagende gevoel: er moet iets gebeuren maar wat? Voor alle duidelijkheid: dit gevoel heeft niets met de hoogte van je inkomen, de grootte van je auto of de bestemming van je zomer- of wintervakantie te maken. Diep van binnen klinkt er een stemmetje dat zegt dat je mogelijk de verkeerde weg volgt.

Ga op pad met myUpdate

Komt dit gevoel je bekend voor? Ga op pad met één van de kerntrajecten van myUpdate, met Ardie en Ton. En start met leven en werken vanuit je kern. Je kiest een bestemming die 100% past bij jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid. Je leert hoe je je interne navigatie daarop afstemt. Je weet weer wat je te doen staat. En kiest de bagage die je onderweg nodig hebt om écht gelukkig door te blijven gaan.

"Het gaafste preventieve persoonlijke ontwikkelingsplan in de markt"