0411 633 115 info@myupdate.nl
Kennismakingstraject myUpdate Go

Leven en werken vanuit je kern leidt tot een fantastisch evenwicht, van waaruit je persoonlijke en zakelijke doelstellingen beduidend eenvoudiger kunt realiseren. Deelname aan het traject myUpdate Homerun is intensief én mogelijk zelfs confronterend. Herijking van je ambities en drijfveren werkt echter heel bevrijdend, dus je wordt er flink voor beloond. Het geeft ook je toekomstige doelstellingen nieuw elan. Is dit meerdaagse traject  met individuele coachsessies nu nog een te grote stap voor je? Dan is myUpdate Go waarschijnlijk nu dé oplossing voor jou.

Het kennismakingstraject myUpdate Go laat je in één dag kennis maken met Ardie en Ton én de filosofie en werkwijze van myUpdate. In kleine stapjes ga je nadenken over jezelf, de doelen die je voor ogen hebt, de weg die je inslaat en de hobbels die je onderweg tegenkomt. Je krijgt antwoord op je vragen over myUpdate.

Resultaat kennismakingstraject myUpdate Go

Aan het einde van deze intensieve dag ben je een stuk wijzer geworden. Je bent goed op de hoogte van de filosofie en werkwijze van myUpdate en wat dat voor jou persoonlijk kan betekenen. Nóg belangrijker; je hebt nagedacht over je drijfveren en ambities, en dat vormt een evident begin van jouw proces. De accu is beslist weer iets opgeladen. Boeiend, leerzaam en ongelofelijk inspirerend! Een waardevolle dag. Mogelijk ben je aansluitend klaar voor een vervolgstap: deelname aan het traject myUpdate Homerun.

MYUPDATE

QUICK

11 oktober 2021

myUpdate Go

MYUPDATE

GO

26 november 2021

MYUPDATE

HOMERUN

8 oktober 2021

MYUPDATE

MASTER

13 december 2021

INFORMATIE MYUPDATE GO

LOCATIE
Wij geven dit traject op een rustige en sfeervolle plek gelegen in de regio Den Bosch – Eindhoven.

GROEPSGROOTTE
De groep bestaat normaliter uit 6 tot 12 deelnemers.

TIJDEN
Deze dag begint om ca. 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

JOUW INVESTERING
Lef, tijd en motivatie om de eerste stap te zetten op weg met myUpdate. En € 690,- (excl. BTW; inclusief werkmateriaal en lunches, koffie/thee/etc.)

ALGEMEEN
Als een editie ‘vol’ is met inschrijvingen is het nog wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst en wordt je meteen op de hoogte gesteld als er een plaats vrijkomt.