0411 633 115 info@myupdate.nl

Traject myUpdate Homerun: hét basistraject.

Bij het traject myUpdate Homerun ga je samen met andere deelnemers op pad. Het traject bevat 11 etappes bestaande uit 4 dagen met ieder 2 etappes, 2 coachsessies én een follow-up als slot-etappe. Je bepaalt zelf de route en de richting. Daarbij weet jij je gesteund door coach Ton. Zij zorgen als gids voor de navigatie en helpen je om je bestemming duidelijk in kaart te brengen en te bereiken.

Etappes 1 en 2 (Dag 1)  Ik ben en ik wil
Durf je achterom te kijken en je levenswandel onder de loep te nemen? Misschien liep je over een geplaveid pad, bewandelde je de gulden middenweg of ploeterde je voort door het spreekwoordelijke mulle zand. Past een andere route beter met het oog op jouw persoonlijk of zakelijk doel? Ben je in staat om het pad te kiezen wat het beste bij jou past? Weet je wat belangrijk is voor jou? Vind jouw antwoorden.

Etappes 3 en 4 (Dag 2): Ik wil en ik kan
Welke bagage draag je mee om je bestemming te bereiken? Welke ballast wil je kwijt? En wat heb je nodig om door te blijven gaan? Wat kun je al en wat wil je toevoegen? Welke richting kies je? De bestemming van je route is geen eindstreep en onderweg valt er nog veel te ontdekken. Je hoeft niet als eerste over de finish te komen. Je bepaalt zelf het tempo!

Etappe 5 (anderhalf uur): het eerste gidsgesprek
Doelstelling van deze individuele coachsessie is om je richting en bestemming scherp voor ogen te krijgen, de gewenste route uit te stippelen, obstakels te herkennen en vooral door te gaan met het bereiken van jouw doel(en). Met al hun kennis en kunde dagen de coaches je uit om stappen voorwaarts te zetten. Ton helpt je sowieso vooruit om af te stemmen op ‘wat er echt toe doet’ voor jou. Je gaat sowieso vooruit, omdat je continu afstemt op ‘wat er echt toe doet!’.

Etappes 6 en 7 (dag 3) Ik kan en ik doe
Een nog onbekende route afleggen vergt moed, discipline en vertrouwen. Tijdens deze etappe tref je de voorbereidingen voor jouw tocht. Je zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat. Wees realistisch: je hoeft geen stappen met zevenmijlslaarzen te zetten om je doel te bereiken. Met kleine stapjes kom je ook vooruit. Om deze vooruitgang te boeken leer je luisteren naar je innerlijke kompas. Je gaat nu op pad.

Etappe 8 (anderhalf uur): het tweede gidsgesprek
Tijdens deze tweede individuele coachsessie zoemen we opnieuw in op wat jij nodig hebt om verder te komen.

Etappes 9 en 10 (dag 4): Ik doe en ik ga ervoor
De weg die je uitstippelt, is geen rechte, geplaveide weg van A naar B. Wat doe je als je onderweg vertraging oploopt of een stap terug moet zetten? Ben je uit het veld geslagen door kleine of grotere tegenslagen? Hoe ga je om met verrassingen? Ben je in staat om de obstakels die je tegenkomt te herkennen? Voel je je sterk genoeg om door te gaan? En durf jij deze belofte hardop uit te spreken? Kortom: hoe word jij een aanhouder die wint en overwint.

Etappe 11 (1 dagdeel): Ik blijf ervoor gaan!
In een tijdsbestek van 2 maanden doorloop je 10 etappes, bepaal je een bestemming, stippel je jouw route uit, bereid je je grondig voor op deze tocht en ga je op weg. Je bent volop onderweg om jouw doel te bereiken. Op de achtergrond blijven de coaches desgewenst de rol van gids vertolken. Tijdens deze 11e etappe, de follow-up, blikken we terug op jouw tocht. Wat is er van je belofte terechtgekomen, welke stappen heb je gezet, welke tegenslagen heb je onderweg overwonnen, wat heb je al bereikt en ligt je bestemming al binnen handbereik? Hoe ga je verder? Wat heb je nodig om ‘de zaag scherp te houden’?

Resultaat traject myUpdate Homerun
De 11 etappes van het programma myUpdate Homerun hebben een eindstreep voor ogen die jij zelf bepaalt. We leggen je daarbij geen limiet én geen deadlines op. Jouw pad ontstaat door erop te lopen. Zodra jij in beweging komt, is de eerste stap gezet. Je doorloopt het programma als individu én als groep. Met hart en ziel kies je voor een bestemming die 100% past bij jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid. Je leert hoe je je interne navigatie daarop afstemt. En je kiest de bagage die je onderweg nodig hebt om door te blijven gaan. Kortom: je gaat leven en werken vanuit jouw kern. Dé perfecte manier om persoonlijke en zakelijke doelen te verwezenlijken.

INFORMATIE MYUPDATE HOMERUN

LOCATIE
Wij geven dit traject op een rustige en sfeervolle plek gelegen in de regio Den Bosch – Eindhoven.

GROEPSGROOTTE
De groep bestaat normaliter uit 6 tot 10 deelnemers.

TIJDEN
Elke trajectdag begint om ca. 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De 5e bijeenkomst is een middag van ca. 13.00 tot 17.00 uur. De datum daarvan wordt nader in overleg vastgesteld. Evenals die van de gidsgesprekken.

JOUW INVESTERING
Lef, tijd en motivatie om echt aan de slag te gaan met myUpdate. En € 3.550,= (excl. BTW; inclusief werkmateriaal en lunches, koffie/thee/etc.)

NB. Mail ons voor info over particuliere deelname.

ALGEMEEN
Wie zich aanmeldt als deelnemer krijgt van ons vervolgens per email een inschrijfformulier toegestuurd.

Als een editie ‘vol’ is met inschrijvingen is het nog wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst en wordt je meteen op de hoogte gesteld als er een plaats vrijkomt.