logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

Praktisch, met diepgang en humor
over ons

Praktisch, met diepgang en humor

De twee trainers / coaches / partners in myUpdate

Wie zijn die 'reisgidsen'? Dat is de perfecte mix van twee gedreven, ervaringsdeskundige, onafhankelijke coaches en trainers die zelf dit programma ontwikkeld hebben! Vanuit een gezamenlijke interesse in het coachvak, specifiek op het gebied van 'identiteit', hebben Ton en Ardie hun kennis en kunde gebundeld en is in 2016 de basis gelegd voor myUpdate. In eerste instantie nog onder de projectnaam 'Kerntraject !K-2.0', is myUpdate inmiddels uitgegroeid tot een compleet programma voor persoonlijke ontwikkeling in een beroepsmatig kader.

De missie

Waarom doen ze dit? Het is hun missie om met hun kennis en ervaring anderen te helpen om écht zichzelf te kunnen zijn. Gewoon, omdat het kan! Loskomen van wat ‘was’. Je leven wordt leuker en je prestaties beter. Daar heb je zelf baat bij en ook je directe omgeving en je werkgever. Dit mes snijdt aan drie kanten. Ardie en Ton geloven in de kracht van preventie en onderhoud. Niet wachten tot het fout gaat. Liever op tijd in actie komen en de vinger aan de pols houden. Dat bespaart ellende en kosten. Zo zijn zij gaan leven en dat gunnen ze anderen ook.

Ardie Nooijen-Kuijpers

Ardie Nooijen-Kuijpers (drs. 1967) woont en werkt in Nuenen waar ze een coachbedrijf heeft: ORATO. Van oorsprong is ze logopedist en spraak-en taalpatholoog. Ardie werkt als 10e MasterCoach in Nederland (MCC International Certified ICF Coach), is coachopleider, communicatietrainer en Relational Presence (Speaking Circle®) facilitator. Veelzijdig, verbindend en analytisch. Persoonlijke communicatie is haar specialiteit. Ze helpt een ander graag om zichzelf te laten zien en horen.

Ton de Rooij

Ton de Rooij (ing. 1961) woont in Liempde en werkt vanuit Veghel met zijn bedrijf Rootonde. Zijn basis lag in de bouwwereld. Al jong intuïtief werkend vanuit coachend leiderschap met een grote interesse in de mens binnen het bedrijf. Ton is Certified Professional Coach, mBIT-Coach, trainer in NLP en Communicatiestijlen. Hij is ook opsteller in Systemisch Werk. Bovenal inspirator en mensenmens, pragmatisch en to-the-point.

"Even stil staan ... om verder te komen!"
Ardie Nooijen-Kuijpers
Ton de Rooij
"Als je gelooft in wat je denkt, wordt je toekomst zoals je die voor je ziet. Jij kiest!"