0411 633 115 info@myupdate.nl

Kom er zelf snel achter of de myUpdate kerntrajecten bij jou passen?

De kerntrajecten GO, HOMERUN, MASTER en SPECIAL zijn erop gericht om persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te verwezenlijken. Misschien weet jij al welk programma perfect bij jouw wensen en ambities past. Wellicht twijfel je nog. In dat geval is deelname aan de Quick Update Sessie een heuse aanrader. Je komt er dan snel achter of de aanpak (en welke) bij jou en jouw vraagstelling past. Je proeft de sfeer en krijgt een eerste inzicht in de weg die voor jou ligt. Leuk, informatief en heel behulpzaam. Deelname aan de sessie verplicht je overigens verder tot niets, dus wees welkom en kom ontdekken.

Neem deel aan de Quick Update Sessie op dinsdag 3 maart. Geef je nu op.

Kom er in 90 minuten achter wat jouw kansen zijn bij deelname aan één van onze kerntrajecten. Op dinsdag 3 maart a.s. vindt van 19.30 tot 21.00 in regio Den Bosch – Eindhoven de eerstvolgende Quick Sessie plaats.

Ervaar de mogelijkheden tijdens de Quick Update Sessie van donderdag 3 maart ’20.

Is de myUpdate-methode voor jou de perfecte manier om jouw doel(en) te bereiken? Ervaar het zelf tijdens de 90 minuten Quick Sessie op donderdag 3 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 in regio Den Bosch – Eindhoven. Schrijf je nu in.

Download de Whitepaper via onderstaande link:

Download Whitepaper

GRATIS WHITEPAPER

Wil jij onze gratis whitepaper ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis exemplaar!

Download de Whitepaper via onderstaande link:

Download Whitepaper