0411 633 115 info@myupdate.nl

Maak kennis met de trainer-coach

Training en coaching is mensenwerk. Van een coach mag verwacht worden dat deze empathisch en deskundig is. Dat deze in staat is om sturing te geven aan het proces. En dat deze eraan bijdraagt dat deelnemers ook makkelijker en sneller aankomen op hun bestemming.  Je mag dat allemaal verwachten van Ton de Rooij. Hij is een professionele trainer en coach. Als ontwikkelaar van myUpdate voelt hij zich als geen ander verantwoordelijk voor het zorgvuldig begeleiden van jouw proces. Lees hier meer over jouw persoonlijke coach.

Ton de Rooij

Ton de Rooij (ing. 1961) woont in Liempde en werkt vanuit Veghel met zijn bedrijf in coaching, training en opstellingen: Rootonde. Zijn basis lag in het bedrijfsleven. Al jong intuïtief werkend vanuit coachend leiderschap met een grote interesse in de mens binnen het bedrijf. Ton is Certified Professional Coach, mBIT-Coach, Leiderschapscoach, trainer-coach in Big Five For Life, NLP en MapsTell. Hij is ook opsteller in Systemisch Werk. Bovenal inspirator en mensenmens, pragmatisch en to-the-point.

Ton is o.a. actief in de netwerken van The New Builders, Impulsgroep en Binnencirkel, waar de mens van belang is in het werk. Zijn 28 jaar ervaring binnen bouwbedrijven in leidinggevende functies levert jou een enorme ‘bibliotheek’ aan ervaring. Complexe projecten en teams zijn hem niet vreemd. Zijn levenspad is er één vol uitdagingen en onverwachte tegenslagen. Motivatie en optimisme i.c.m. drive, vitaliteit en ‘samen’ is zijn kracht om te overwinnen. De rust en ruimte die hij daaraan ontleent brengt hij graag op je over. Zie voor méér informatie ook www.rootonde.nl.

Trainers coaches

Waarom heeft Ton de myUpdate-methode ontwikkeld en is hij met myUpdate gestart?

Ton wil er nadrukkelijk aan bijdragen dat mensen weer in balans komen. Om dat te bereiken is het aanbevelenswaardig te sturen op gevoel en resultaat. Sturen op gevoel staat al bijna gelijk aan sturen op geluk. Daarnaast willen zij bijdragen aan het inzicht van de deelnemers. Dankzij deze bewustwording signaleert men eerder wat wel en niet bij hem/ haar past, wat stress of voldoening oplevert. Het leidt tot vitaliteit en welzijn. Het vormt ook de basis van gezond werken. Men kan bijvoorbeeld weer verbindend communiceren in goede collegialiteit. Dat betekent werkplezier, waardoor ziekteverzuim maximaal wordt tegengegaan.

Voor medewerkers waarvoor een re-integratie traject aan de orde is, geldt dat zij veel beter in staat zullen zijn om de juiste keuzes voor het vervolg van hun carrière te maken. Zo blijven ook zij duurzaam inzetbaar. Alles bij elkaar meer dan genoeg redenen voor Ton om de myUpdate-methode te hebben ontwikkeld en met veel plezier aan te bieden in zijn train- en coachwerk. Wil je meer lezen over persoonlijke coaching en training klik dan hier. Als ontwikkelaar van myUpdate voelt hij zich als geen ander verantwoordelijk voor het zorgvuldig begeleiden van jouw proces.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. Dat iedere organisatie, of dat nu een, al dan niet commercieel bedrijf, de lokale overheid, het onderwijs of de zorg is, profijt heeft van de ontwikkeling van haar individuele medewerkers. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden. Jezelf blijven ontwikkelen heeft daarmee meerwaarde. Welke? Je leest het in onze gratis white paper.Download onze gratis white paper en lees het!

DOWNLOAD >