0411 633 115 info@myupdate.nl

Maak kennis met de trainer-coaches

Training en coaching is mensenwerk. Van een coach mag verwacht worden dat deze empathisch en deskundig is. Dat deze in staat is om sturing te geven aan het proces. En dat deze eraan bijdraagt dat deelnemers ook makkelijker en sneller aankomen op hun bestemming.  Je mag dat allemaal verwachten van Ardie Nooijen-Kuijpers en Ton de Rooij. Beiden zijn professionele trainers en coaches. Als ontwikkelaars en zakelijk partners van myUpdate voelen zij zich als geen ander verantwoordelijk voor het zorgvuldig begeleiden van jouw proces.

Ardie Nooijen-Kuijpers

Ardie Nooijen-Kuijpers (drs. 1967) woont en werkt in Nuenen waar ze een coachbedrijf heeft: ORATO. Van oorsprong is ze therapeut als vrijgevestigd logopedist en spraak-en taalpatholoog. Ardie werkt als 10e MasterCoach in Nederland (MCC International Certified ICF Coach), is coachopleider namens de Associatie voor Coaching, communicatietrainer en Relational Presence® (ook bekend als Speaking Circle®) -facilitator. NLP-Master, RET-deskundige en Image-Master. Persoonlijke communicatie is haar specialiteit.

Ardie is o.a. actief als voorzitter van de vrouwelijke ondernemers van netwerkvereniging Ondernemers Contact Nuenen en diverse intervisiegroepen. Veelzijdig, verbindend, doortastend en warm zijn eigenschappen die haar passen. Ardie houdt van diepgang in combinatie met pragmatiek. Ze schreef het boek ‘Voorbij de buitenkant’, een ervaringsverhaal over 50 jaar Ardie in 10 jaar psychoanalyse. De afgelopen 30 jaar inspireert en faciliteert ze mensen om keuzes te maken en te handelen zoals dat past bij hun persoonlijkheid en functie in allerlei organisaties en bedrijven. Hier wordt ze écht blij van, net als van haar man, kinderen en Berner Sennenhond. Zie voor méér informatie ook www.orato.nl.

Ton de Rooij

Ton de Rooij (ing. 1961) woont in Liempde en werkt vanuit Veghel met zijn bedrijf in coaching, training en opstellingen: Rootonde. Zijn basis lag in het bedrijfsleven. Al jong intuïtief werkend vanuit coachend leiderschap met een grote interesse in de mens binnen het bedrijf. Ton is Certified Professional Coach, mBIT-Coach, Leiderschapscoach, trainer-coach in Big Five For Life, NLP en MapsTell. Hij is ook opsteller in Systemisch Werk. Bovenal inspirator en mensenmens, pragmatisch en to-the-point.

Ton is o.a. actief in de netwerken van The New Builders, Impulsgroep en Binnencirkel, waar de mens van belang is in het werk. Zijn 28 jaar ervaring binnen bouwbedrijven in leidinggevende functies levert jou een enorme ‘bibliotheek’ aan ervaring. Complexe projecten en teams zijn hem niet vreemd. Zijn levenspad is er één vol uitdagingen en onverwachte tegenslagen. Motivatie en optimisme i.c.m. drive, vitaliteit en ‘samen’ is zijn kracht om te overwinnen. De rust en ruimte die hij daaraan ontleent brengt hij graag op je over. Zie voor méér informatie ook www.rootonde.nl.

Waarom hebben Ardie en Ton de myUpdate-methode ontwikkeld en zijn zij myUpdate gestart? Het is hun missie om met hun kennis en ervaring anderen te faciliteren om écht zichzelf te kunnen zijn. Gewoon, omdat het kan! Anders kijken naar wat ‘was’. Je leven wordt leuker en je prestaties beter. Daar heb je zelf baat bij en ook je directe omgeving en je werkgever. Dit mes snijdt aan drie kanten. Ardie en Ton geloven in de krachtige werking van preventie en onderhoud. Bij voorkeur niet wachten tot het fout gaat. Liever op tijd in actie komen en de vinger aan de pols houden. Dat bespaart groot ongemak en kosten. Zelf de verantwoordelijkheid nemen om succesvol om te gaan met veranderingen en om door te zetten. Zo zijn zij gaan leven en dat gunnen ze anderen ook.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. Dat iedere organisatie, of dat nu een, al dan niet commercieel bedrijf, de lokale overheid, het onderwijs of de zorg is, profijt heeft van de ontwikkeling van haar individuele medewerkers. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden. Jezelf blijven ontwikkelen heeft daarmee meerwaarde. Welke? Je leest het in onze gratis white paper.Download onze gratis white paper en lees het!

DOWNLOAD >

Download de Whitepaper via onderstaande link:

Download Whitepaper

GRATIS WHITEPAPER

Wil jij onze gratis whitepaper ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis exemplaar!

Download de Whitepaper via onderstaande link:

Download Whitepaper