logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

Hier was ik naar op zoek
voor wie

Hier was ik naar op zoek

Is het traject myUpdate jou op het lijf geschreven?

Elke levensfase heeft z'n specifieke zegeningen, uitdagingen, beslommeringen en valkuilen. Deadlines, doelstellingen en afspraken geven richting aan de route die je kiest. Je zet je beste beentje voor en toch loop je vast of kom je geen stap vooruit. Soms moet je even stilstaan om verder te komen.

3 verschillende doelgroepen

Het traject myUpdate is voor verschillende doelgroepen op het lijf geschreven. Check maar eens of je je aangesproken voelt door één van de 3 onderstaande karakterschetsen. En ga op pad met één van de kerntrajecten van myUpdate. Start met leven en werken vanuit je kern. Zorg ervoor dat je weet waar je écht blij en gelukkig van wordt.

Young Professional

Je hebt het helemaal gemaakt. Je rent je 24/7 rot, maar je raakt steeds verder verwijderd van jezelf, je partner, je gezin, je vrienden of je collega's. Je houdt alle ballen in de lucht. De gedachte van een burn-out komt misschiein al bij je op. Welke vervolgstappen moet je zetten om dichter bij jezelf te blijven?

Medior

Je bent gewend geraakt aan een bioritme van steeds beter, meer of sneller. Je voelt je als de God Atlas die de wereldbol op zijn schouder meetorst. Hoe houd je het vol? Je vraagt je wellicht af: is dit het nou? Ga je door de knieën of recht je de rug? En hoe herstel je de werk-/privébalans om het maximale uit je leven en werk te halen?

Senior

Je vertoeft in de bloei van je leven en je hebt al een flinke afstand afgelegd. De herinneringen die je koestert, zijn talrijker dan de plannen die je maakt. Bedenk dat je in je werkzame leven én ook na je pensionering nog een hele weg te gaan hebt. Hoe blijft je werkplezier intact in een veranderende omgeving? Vraag je je net als de Nederpopband Doe Maar af: 'Is dit alles?'