0411 633 115 info@myupdate.nl

Traject myUpdate Master: het ideale vervolg- en verdiepingstraject.

Ben je dankzij het traject myUpdate Homerun een andere weg ingeslagen? Hebben de 9 groeps-etappes en 2 individuele coach-etappes je op weg geholpen om te leven en te werken vanuit je kern? Heel goed! Dan ben je nu waarschijnlijk toe aan voortschrijdend inzicht en een aantal stappen extra om jouw eindbestemming te bereiken? Mogelijk ben je zelfs toe aan nieuwe uitdagingen.

Met de inzichten en ervaringen van myUpdate Homerun in je bagage kun je deelnemen aan myUpdate Master. Dit intensieve vervolg- en verdiepingstraject bestaat uit 4 groeps-etappes en 1 individuele coach-etappe.

Etappe 12 en 13 (Dag 6): Ik ga ervoor en ik heb ontdekt
Met enkele deelnemers aan myUpdate Homerun ga je opnieuw op pad. Onderweg sta je stil bij jouw eindbestemming én de route die je tot dusverre afgelegd hebt. Diverse oefeningen, inzichten en valkuilen uit myUpdate Homerun markeren als een soort steenmannetjes of richtingwijzers het traject. Je deinst er niet meer voor terug om confrontaties met jezelf aan te gaan. Kortom: je wandelschoenen zitten als gegoten en je zit fysiek goed in je vel om elke uitdaging aan te gaan.

Etappe 14 (anderhalf uur): het derde gidsgesprek
Op de achtergrond lopen de coaches een deel van de route met je mee. Vanzelfsprekend kun je hen als gids raadplegen. Ze stimuleren je om te vertrouwen op je eigen kompas. Ook in deze individuele coachsessie maak je een verdiepingsslag en gaat het over wat ertoe doet voor jou. Met deze steun in de rug vervolg je je route. Bewust en met overtuiging op je eigen manier.

Etappe 15 en 16 (Dag 7): Ik heb ontdekt en ik doe voortaan
Je merkt dat het makkelijker wordt om te navigeren in de richting van jouw persoonlijke of zakelijke eindbestemming. Je hebt geleerd om op jezelf te vertrouwen als je nieuwe paden inslaat. Deze zelfkennis zorgt voor een groter zelfbewustzijn en een flinke dosis zelfvertrouwen. Je beschikt over de juiste bagage om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. Je laat je niet snel meer uit het veld slaan door de tegenslagen of verrassingen die je onderweg tegenkomt. En je herkent voortaan op afslagen of kruispunten jouw update-momenten. Learn-update-act draait op volle toeren.

Resultaat traject myUpdate Master

De 5 etappes van het programma myUpdate Master geven nog meer concrete inzichten hoe je leeft en werkt vanuit je kern. Ook dit programma doorloop je als individu én als groep. Met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in het traject myUpdate Homerun stem je de eindbestemming nog beter af op jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid. Ook voor dit vervolg- en verdiepingstraject geldt dat de coaches je geen limiet of deadlines opleggen. Je verstaat uiteindelijk de kunst om zelfstandig te navigeren naar jouw eindbestemming.

INFORMATIE MYUPDATE MASTER

LOCATIE
Wij geven dit traject op een rustige en sfeervolle plek gelegen in de regio Den Bosch – Eindhoven.

GROEPSGROOTTE
De groep bestaat normaliter uit 6 tot 8 deelnemers.

TIJDEN
Elke trajectdag begint om ca. 09.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

JOUW INVESTERING
Lef, tijd en motivatie om extra verdieping op te zoeken met myUpdate. En € 1.595,= (excl. BTW; inclusief werkmateriaal en lunches, koffie/thee/etc.)

ALGEMEEN
Wie zich aanmeldt als deelnemer krijgt van ons vervolgens per email een inschrijfformulier toegestuurd.

Als een editie ‘vol’ is met inschrijvingen is het nog wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst en wordt je meteen op de hoogte gesteld als er een plaats vrijkomt.

Download de Whitepaper via onderstaande link:

Download Whitepaper

    GRATIS WHITEPAPER

    Wil jij onze gratis whitepaper ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis exemplaar!