logo myUpdate logo myUpdate

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

reviews
blogs

Vragen? Mail info@myupdate.nl
of bel 0411 - 633 115

myUpdate:
Verrassend, veilig en bewezen effectief
reviews

myUpdate:
Verrassend, veilig en bewezen effectief

Reviews

Als gidsen lopen wij, Ardie en Ton, niet zo te koop met de resultaten die deelnemers boeken tijdens een myUpdate kerntraject. Tegelijkertijd zijn we hartstikke trots op de routes die ze afleggen en de bestemmingen die ze bereiken. Persoonlijke ervaringen hebben veel meer zeggingskracht dan een promotioneel praatje over de kracht van leven en werken vanuit je kern. Trots presenteren we dan ook onderstaande bloemlezing van reacties. Recht uit het hart van de deelnemers zelf. En opgetekend aan het einde van een traject.

Bart Artz
(Actemium)

myUpdate logo Homerun

"Ik ging altijd maar door, nu kan ik ook even stilstaan om te genieten van wat er is ... ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, heb mezelf beter leren kennen ... genieten van het hier en nu, dat is wat ik heb geleerd ... dit traject leert je tot nieuwe inzichten te komen ... door het leren van handvatten leer je om te gaan met je valkuilen of tegenslagen ... voor mij was het erg nuttig; ik denk dat iedereen hier baat bij heeft ... ik slaap weer beter nu ... "

myUpdate logo Master

"myUpdate heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat nu echt belangrijk is voor mij, zowel in mijn werk als privé; ik heb mezelf echt beter leren kennen ... de Master heeft mij geholpen de herkenning van patronen en structuren echt te ERkennen en actie daarop te kunnen bepalen ... myUpdate wordt begeleid door 2 enorm deskundige, gepassioneerde en betrokken coaches en trainers. Ze dagen je uit, moedigen je aan en houden je en spiegel voor. Ik ben blij dat juist deze mensen even op ‘mijn reis’ hebben meegelopen. In een persoonlijke, veilige leeromgeving op een prachtige rustgevende plek ..."

Petra van Kampen
Andre Driessen
(Andries Tekst Training & Advies)

myUpdate logo Homerun

"Op het eerste gezicht leek het een pittige opgave in dat tijdsbestek; tijdens de eerste dag was ik al verkocht ... confronterend en leerzaam om in mijn spiegel te kijken; die blik was zeer verruimend ...ik heb een route uitgestippeld om een diepgewortelde wens in vervulling te laten gaan ... Ardie en Ton inspireerden me om door te blijven gaan; het is me gelukt!... dit traject is een aanrader voor wie lekker in zijn vel zit, maar onderhuids een verandering voor ogen heeft ... "

myUpdate logo Homerun

"Ik heb een nieuw piketpaaltje geslagen, dat gaat over mezelf ... het is zoals het is; ik ben zoals ik ben en dat mag ik ook zijn in al zijn facetten ... een zeer bijzondere reis door jezelf, je bewandelt paden die je wellicht zelf niet kende ... aan de zijlijn staan Ton en Ardie om je in goed banen te leiden en dat doen ze fantastisch ... dit traject is iedereen aan te raden die met zichzelf aan de slag wil of een stap verder wil zetten in zijn privé of werkleven ... het geeft je inzichten en handvatten waar je niet direct zelf aan zou denken, maar die je wel verder zullen brengen dan je ooit voor mogelijk had gehouden ... "

Marieke van den Hurk
(Bubin)
Reggie van Genuchten

myUpdate logo Master

"De Master was een cadeautje aan mezelf! ... een stukje verdieping op de Homerun en wederom genieten van nieuwe ontdekkingen ... Ik wist niet dat ik het in me had! ... "

myUpdate logo Homerun

"Het is voor mij heel bevrijdend geweest ... mijn kernwaarden hebben weer een fundering; vrijheid, liefde en passie staan weer voorop ... dit traject is een echte aanrader om op de juiste weg naar je doel te komen ... daadkrachtig, doelbewust onder begeleiding van 2 zeer betrokken en bekwame trainer/coaches ... je komt echt in beweging en houd koers naar je doel ... je (her)ontdekt jezelf vanuit je kernwaarden om daarmee vol vertrouwen je toekomst in te gaan ... dit traject; doen!... "

Monique Versleijen
(Koning Willem 1 College)
Steffie Ummels
(Massagetherapie Santé)

myUpdate logo Homerun

"Ik kan anderen nu weer zien volledig vanuit mezelf ... het is me gelukt een toekomstbeeld te schetsen waar ik daadwerkelijk naar toe aan het werken ben ... zowel zakelijk als privé houd ik nu tijd over; ik heb me laatst zelfs voor het eerst een keer verveeld ... een duidelijke rode draad waar je steeds naar terugkeert ... ik kan iedereen dit traject aanbevelen ... "

myUpdate logo Master

"De Master heeft voor mij absoluut meerwaarde doordat deze mijn veranderingen vanuit de Homerun verder doorzet ... de Master geeft mooie en nuttige verdieping in de materie ... hulde aan Ardie en Ton die deze Master heel puur en met volle bezieling hebben begeleid ... "

Mario Neijts
(SPG Pre-Series Tooling & Prototyping )
Santje Geuze
(San! Consultancy)

myUpdate logo Homerun

"Ik wilde me vasthouden aan een wereld die nu blijkbaar schijnzekerheid gaf en weet nu dat ik die los moet laten... In de kern ontdekte ik dat ik mijn grenzen beter moet stellen en daar heb ik nu stappen in gemaakt... Ik maak de keuze om vanuit de luwte in mijn huidige job de ruimte te gaan nemen... Met meer rust en ruimte voor mezelf heb ik nu ook minder pijn in mijn schouders en mijn rug... De organisatie en leeromgeving vond ik echt subliem; Ton en Ardie weten in een mum van tijd vertrouwen te creëren, met humor... "

myUpdate logo Master

"Ook de Master voelt als een kado aan mezelf ... een verdieping die mij extra liet nadenken om het geleerde in de praktijk te brengen ... ervaren dat er manieren zijn om er uit te komen als je niet goed in je vel zit ... de zoektocht naar jezelf is soms moeilijk en spannend maar ook uitdagend en leuk ... ik heb geleerd van Ardie en Ton en van de groep ... "

Annelies van den Boogaart
(Mee Zuid Oost Brabant)
Marco Keijzer
(Seconed)

myUpdate logo Homerun

"Ik heb mezelf nu andere doelen gesteld, andere prioriteiten om meer in balans te komen na een hectische tijd... Het gaat om quality time voor mezelf, vanaf nu. Tijd voor wat echt belangrijk voor me is... De kracht is dat het traject leidt tot concrete actie en 'een stok achter de deur'... Voor mij is duidelijk geworden dat ik nog meer keuzes ga maken om weer rust en ruimte te creëren... Ton en Ardie geven dit traject met veel liefde, rust en humor. Ze stralen plezier en passie uit..."

myUpdate logo Homerun

"Het was overweldigend! Je krijgt inzicht en verdieping in jezelf... Ik weet nu dat ik niet meer wil denken en werken zoals ik de afgelopen jaren heb gedaan; dat voel ik nu ook door het uit te spreken... Ik ben dingen gaan doen, ben blijer, energieker; zo wil ik graag leven... De zin om weer een trajectdag te gaan volgen werd alleen maar groter gedurende het traject; jammer dat het voorbij is... Hoe snel was er vertrouwen en respect voor en in elkaar; ongelooflijk. Dat is wat Ardie en Ton doen!..."

Carla van Engelen
(NCOD)
Petra van Kampen

myUpdate logo Homerun

"Ik kan terug naar 'wie ik ben' en 'wat is echt belangrijk'... 'Every day I love you more' gaat nu weer over mij... Dit traject heeft me opgeleverd dat ik heel bewust de keuze maak voor mezelf en dat dat goed is..."

myUpdate logo Master

"Ook de Master heb ik weer als zeer prettig ervaren ... dag 1 was voor mij moeilijke materie maar dag 2 vond ik super; de totale inhoud was prima ... na de geweldige Homerun was de Master voor mij persoonlijk geen toegevoegde waarde ... het was wel weer geweldig om de groep terug te zien ... "

Ursula van Dongen
(Actemium )
Reggie van Genuchten

myUpdate logo Homerun

"In 4 dagen van zijn en willen naar durven en doen... en ervoor gaan! Inzicht in jezelf en hoe je met zaken om kunt gaan. Betrokken en ervaren trainers/coaches die een persoonlijke, originele, creatieve manier van 'lesgeven' hebben. Je hebt echt het gevoel dat de training speciaal voor jou gemaakt is... Het verraste me hoe simpel het eigenlijk is... Het gaat maar om 1 ding: dat ben IK en hoe ik daar mee om ga. Het heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, hoe ik dat uitdraag en wat ik daarmee kan..."

myUpdate logo Homerun

"Ik heb weer ontdekt wat belangrijk voor mij is... Je leert heel bewust naar jezelf te kijken en wie je werkelijk bent en dat dit goed is!... Tevens ook veel tools gekregen die ik zowel privé als in mijn werk kan gebruiken... De leeromgeving / organisatie was subliem..."

Ursula van Dongen
(Actemium)
Mario Neijts
(SPG Pre-Series Tooling & Prototyping)

myUpdate logo Homerun

"Ik kan van mijn hoofd nu veel beter naar mijn hart... Mijn lijf is soepeler geworden door de mindsetverandering; ik kan mijn leven beter plannen en stress voorkomen... De meerwaarde voor mezelf is bewustwording van mindsetprocessen; ik ben nog beter in staat om stappen succesvol te zetten... Ton en Ardie zijn beide super-pro's en in staat ieder de (proces-) aandacht te geven die hij/zij verdient... "

myUpdate logo Master

"Verrassend verdiepend, weer anders 'tot jezelf komen' ... Grensverleggend, opbouwend en jezelf écht te zijn ... Het geeft een extra dimensie aan 'mijn ik' ... Wil je aandacht, tijd en richting voor jezelf, dan helpt ook deze master weer ... "

Carla van Engelen
(NCOD)
Annelies van den Boogaart
(De Meentgroep)

myUpdate logo Homerun

"Ik voelde me echt heel veilig in de groep in dit traject en ontdekte dat ik een heleboel dingen al goed deed... Ik ben aan het oogsten merk ik; ik heb een andere mindset nu... Het traject is zo opgebouwd dat je er zelf uit kunt halen wat belangrijk voor je is; de trainers bewaken de rode draad... Twee supercoaches die deskundig zijn, betrokken, scherp en ook allebei een eigen insteek hebben..."

"Ik weet nu dat ik niet meer wil denken en werken zoals ik de afgelopen jaren heb gedaan... De zin om weer een trajectdag te gaan volgen werd alleen maar groter gedurende het traject... Hoe snel was er vertrouwen en respect voor en in elkaar; ongelooflijk. Dat is wat Ardie en Ton doen!..."

Carla van Engelen
Carla van Engelen
(NCOD)
Marieke van den Hurk
Marieke van den Hurk
(Bubin)

"Ik heb een nieuw piketpaaltje geslagen, dat gaat over mezelf ... het is zoals het is; ik ben zoals ik ben en dat mag ik ook zijn in al zijn facetten ... een zeer bijzondere reis door jezelf ... aan de zijlijn staan Ton en Ardie om je in goed banen te leiden en dat doen ze fantastisch ... "