0411 633 115 info@myupdate.nl

IK WIL MIJ VERDER ONTWIKKELEN IN MIJN FUNCTIE. HOE?

Een mooie ambitie, zeg. Het benutten en ontwikkelen van je talenten geeft beslist veel voldoening. Het verruimt zowel jouw persoonlijk als het zakelijk potentieel. Of je nu bijvoorbeeld in de zorg, in de financiële wereld, in een overheidsfunctie of in het bedrijfsleven actief bent; persoonlijke groei maakt je ook in jouw werk sterker. Je zult daarbij jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten moeten managen. Maar welke zijn dat nou eigenlijk? Wat past echt bij jouzelf? Hoe maak je daarin de verbinding met jouw huidige of beoogde functie? Hoe zorg je ervoor dat die functie jou als een warme jas past én blijft passen? Welke stappen heb je dan nog te zetten?

Als jij ervan overtuigd bent dat jouw huidige of nieuwe functie past bij jouw ambities, drijfveren en persoonlijkheid, dan leer jij tijdens het myUpdate-traject hoe je je interne navigatie daarop afstemt. Je weet ook wat je verder te doen staat en je kiest de bagage die je onderweg nodig hebt.

 

Aanbevolen myUpdate-traject:

Het myUpdate Homerun-traject past helemaal bij jouw doelstelling. Zelfregie staat centraal. Je zult gaan zien welke kwaliteiten en ontwikkelpunten door jou te managen zijn en hoe je sturing aan het proces geeft.

QUICK UPDATE SESSIE BIJWONEN?

Wil jij ervaren wat er voor jou mogelijk is en hoe het werkt? Bezoek dan de eerstvolgende 90 minutensessie.

magazine

GRATIS WHITEPAPER EEN LEVEN LANG LEREN

Een leven lang ontwikkelen staat heel hoog op de agenda van ons kabinet. Meer investeren in scholing en duurzame inzetbaarheid vormt daarbij een belangrijk kader. We willen allemaal werkend en gezond de pensioenleeftijd kunnen halen en vitaal oud worden.

VRAAG AAN >